EL SEU LABORATORI DE CONFIANÇA

LINAS SLU forma part d'un grup europeu de laboratoris d'anàlisi amb més de 
40 anys d'experiència.

LINAS S.L.U.

Fundada l’any 2006, ubicada a la província de Girona i liderada per tècnics multidisciplinars.

Estem especialitzats en anàlisis agroalimentaris i d’aigües. Podem oferir els nostres serveis a la industria alimentària, química, farmacèutica i cosmètica, ja que tenim tots els coneixements necessaris sobre legislació, ISO d’aplicació, normatives per la exportació i mètodes de la European Pharmacopea. Els nostres punts forts son la proximitat i l'eficàcia en resoldre els problemes dels nostres clients, així ens convertim en el seu propi laboratori intern.

Linkedin

AMPLIEM EL NOSTRE ABAST D'ACREDITACIÓ ENAC

Recentment el laboratori ha estat auditat per ENAC i el resultat ha estat un èxit. LINAS manté i amplia l'abast d'acreditació d'ENAC segons la norma UNE EN-ISO / IEC 17025: 2017. Tan sols uns mesos després de l'última ampliació, ara el Laboratori ja compta amb 9 paràmetres més acreditats  i amb 2 paràmetres on s’han ampliat les matrius acreditades.

L’expedient LE/1594, corresponent a assaigs fisicoquímics i microbiològics de productes agroalimentaris, s’ha ampliat amb els següents paràmetres acreditats:

 • Departament de Microbiologia:
  • Fongs i llevats en tot tipus d’aliments, mitjançant mètode intern basat en Symphony agar BKR 23/11-12/18
  • Bacillus cereus presumptius en tot tipus d’aliments, mitjançant la norma UNE-EN ISO 7932.
  • Listeria spp. hem ampliat les matrius acreditades i ara ja podem oferir aquesta anàlisi acreditada en tot tipus d’aliments, tant pel que fa al recompte en placa com a la investigació.
 • Departament de Fisicoquímica:
  • pH ampliat a carns i derivats, pel que ara ja podem oferir aquest paràmetre acreditat en un gran rang de matrius alimentàries mitjançant mètode intern basat en la norma ISO 2917.
  • Sulfits acreditats en carns i derivats, en peixos, crustacis i mol·luscs, en fruits secs i en fruita dessecada, mitjançant mètode de Monier – Williams optimitzat (mètode basat en UNE-EN 1988-1).

D’aquesta manera, el laboratori suma 4 nous paràmetres acreditats i 2 paràmetres amb matrius ampliades pel que fa a assaigs en productes agro-alimentaris.  

 

L’expedient LE/1601, corresponent a assaigs en el sector mediambiental, també s’ha ampliat de forma significativa amb els següents paràmetres:

 • Departament d’Instrumentació:
  • Clorurs i nitrats en aigües residuals, mitjançant cromatografia iònica amb detector de conductivitat (Mètode intern basat en ISO 10304-1).
 • Departament de Medi Ambient:
  • pH, en aigües continentals, mitjançant mètode intern basat en NF EN ISO 10523:2012.
  • Conductivitat, en aigües continentals, mitjançant mètode intern basat en UNE EN 27888:1994.
  • Terbolesaen aigües continentals, mitjançant mètode intern basat en UNE-EN ISO 7027-1:2016

 

D’aquesta manera, el laboratori suma 2 nous paràmetres acreditats pel que fa a anàlisis en aigües residuals i 3 nous paràmetres pel que fa a aigües continentals

 

A més de les ampliacions descrites, es mantenen la resta de paràmetres acreditats per aquests expedients, tant pel corresponent a assaigs fisicoquímics i microbiològics de productes agroalimentaris, com a assaigs en el sector mediambiental.

 

Al Laboratori LINAS SLU estem immersos en un procés de millora contínua per adaptar-nos a les noves exigències de mercat i de la legislació, i així poder oferir sempre el millor servei. Seguim treballant perquè cada vegada siguin més les empreses que confiïn en nosaltres.

 

Us convidem a consultar el nou Abast d'Acreditació d'aliments  aigües  aquí .

CERTIFICACIÓ CAMPDEN BRI

Al març el laboratori ha estat auditat per Campden BRI amb un resultat molt reeixit. Laboratori LINAS compleix amb certificat de nivell GOLD els requeriments de Campden BRI Retailer Supplementary Audit (RSA) Scheme, per a les anàlisis patogènics especificats a l'Scope of compliance.

NOVEDADES

NOVEDADES

Top