A més dels anàlisis nutricionals, es realitzen les següents determinacions entre moltes altres:
Minerals
Conservants
Compostos orgànics volàtils (COV)
Hidrocarburs
Histamina
Cafeïna
Teobromina
Qualitat de las grasses
- Índex K 232/K 270
- Índex de iode
- Índex de saponificació
- Índex de peròxids
- Índex d’acidesa
- Grau d’acidesa
Hidrats de carboni
- Espectre de sucres simples
- Hidrats de carboni solubles / insolubles
- Quantificació de sucres solubles
- Quantificació de fibra d’alt pes molecular
- Quantificació de fibra total (alt i baix pes molecular)
- Determinació de graus Brix
Composició d’àcids grassos
- Determinació de l’espectre d’àcids grassos
- Determinació de la proporció d’àcids grassos saturats, monoinsaturats i poliinsaturats.
- Definir la proporció omega 3/ omega 6
- Determinació d’àcids grassos trans
- Mesurar certs constituents lipídics (colesterols, ...)
Micotoxines
- Aflatoxines
- Patulina
- Ocratoxines
- Zearalenona
- Deoxinivalenol (DON)
- Toxines T2/HT2
- Fumonisines
Vitamines
- Vitamina A
- Vitamina B
- Vitamina C
- Vitamina E
Veure els paràmetres Acreditats per LINAS SLU a l’apartat d'Acreditacions.
Si necessita qualsevol altra determinació, no dubti en contactar-nos.